Sunday, March 27, 2011

watsons



macam harammm!!!bengang betol aku bengang3!!ei...tahan je...ish..law boley memang aku nk terajang sunggoh2 la...BENGANG LA!!mcm nie citenye~

petang tadi pegi jusco bukit raja dengan mama...mama nk bli bku mahathir 2....bagus la buku 2...aku respect la...aku plak pg MPH kumpol bku aku larh..^^ WINK*....buku gempak starz karya zint....aku mmg fanatik dengan zint la...aku galakkan sangat2 korang bace bku dye..even komik pun tapi pengajaran bayak ko tawu..haha...mmg bagus arh!!!(ibu jari naik atas)buku dye gambar sume ganaz la..muke hero mcm kene cakar la..dgn rambut yg messy dan cool serta kuat + gangster...uiii mmg best arh!!!tp bukan bku dye yg aku nk cite...

pasal 2 ha...yg atas 2...yg kaler ijau ade tulisan ape tah malas sunggoh aku nk taip...dalam jusco gak kdai 2..2nd floor je x silap..mama nk bli brg dye so saye teman la...jap2



muke aku nie ade muke baru lpas kua penjare ke?or muke pecah rumah?hah..xpun ketua samseng ke?hah????

mle2 masuk abam cashier 2 da tnjuk mke sweet ckp 'SELAMAT DATANG'...ewmm oke..then aku jenjalan la ngekor blakang mak aku...tbe ade sowank mamat nie pandang aku..pastu pegi dekat manager dye kod..aku tatawu la..pg mampos arh!dye ckp smthing..aku denga x denga jela...dye kate...''ko tgok bdk nie..bkn ke dye....blablabla aku xtawu la pe dye ckp..yg nie aku agak jehh..haha...tp aku de denga dye sebut pkataan BUDAK..n aku je 'BUDAK'yg ade kt situ soo aku terase la..pastu dowang pandang aku taw..akupun pandang la blek..then dowank pndg tmpt laen..pastu dye pnggil staff2 kt watson 2...lpas cakap2 pastu pandang aku...woii...mcm bangang...aku pun da start panik kodd..tak penah2 aku kene bangg mcm 2..pastu sku denga de staff 2 ckp ''aku takut la~''...WHAT THE FUCKu guys....mmg ramai yg berkerumun dkt aku n mama...and dowank attack aku sorang..mle2 aku pk dowank tgok aku nie comel kod...hhahahahahahaha...tp aku rase dowank igtkn aku datang sane nk mencuri la...aku bengang la...aku pon senyum jahat aku jalan 1 kedai 2...sah dowank ikot aku..hahaha..mmg lawak la..aku buat2 bkk beg aku..walhall aku saje nk check fon...then aku pegang plastik mph 2...lpas mak aku ciap bayar..aku pandang sume staff kt situ dengan muke yg btol2 kerek..then amek kaw...middle fingers 4 u guys...serious aku bg...mmg bengang btol la...korang jgn pk aku nk jejek kedai korang lagy!!!!

haha..actly aku tatawu pe yg dowank musykil sangat kt aku...mybe sbb care aku pegang plastik mph 2 wat dowank risau?or dowank tgok beg aku penuh?haha...but what ever la loser..aku ta ksah sgt pon..thanks sbb bg 100% perhatian kt aku...