Friday, July 22, 2011

kamu mmg son of a bitch



OKE FINE tajuk aku mmg cam gampang...tapi aku ta peduli arh sume tu tyme aku tenga type nie...sebab skunk nie aku rase macam fakerrrrrr sangat2...eiii mmg berapi la..kalau pale aku blubang mcm gnung brapi da kua api da...

aku tension arh duk sini...sume fucker bagi aku...sume benda kt sini...hostel,toilet,toilet,toilet cuaca,peraturan,time table aku,,,sbb ape aku ulang toilet bnyak kali......???sebabbb......toilet dye mmg la...hey mmg taraf toilet sangkut! apa pun ta boley apa pun ta boley...

arini aku bengang sgt psl na bli tiket tuk balik raye t la...changlun ke kangar changlun ke kangar..mane aku tawu!aku bukan org sini!ntah mane satu jauh pun aku tatawu..dala kt sini transport...eyh tayah cakap la...CUKOP BANYAK! sampay ta mampu aku nk plih mane satu...heyy...ble la dorang nk maju?aku nie dala blur...blur plkn ta abis lagy da dapat blur yg lain..mane x bengong aku 1 day nanti...tlong la bagi aku cuti lameeeee....dowank nie...mcm ta skola la...mcm tatawu nk pk je..ade ke patut dak plkn bagi cuti EMPAT HARI SAHAJA???!! x patut ke x patut? sempaut la kami...nk bernafas pun ta boley aku rase skunk nie...dak2 dlm dorm aku sume dak2 yg ta ckup cuti..sume baru blek plkn intake ke 2....mmg meraung 1 dorm arh nk balek..mmg niat sume otak katun nk terbang la nk bakar la nk jd halimunan la...yela sape ta tension?patut daftar bulan 12 yg dye mengade2 sgt tah sape tah menggatai pegi cepatkan masuk bulan julai..

series weyh aku ckp tempat yg aku tnga berada skunk nie mmg mcm neraka dunia....

sekian terima kasih!